Urrrgghh , Aku paling pantang bila dot dot dot

Assalamualaikum & salam sejahtera & Salam 1 Malaysia




Haluu readers yg aku kasihi sekalian. Ary ne aku nak update pulak sal tjuk entry kat ats tue.
Aku maw give credit cket kat sahabat aku Eyra Meow kerana telah memberi kan aku ilham untuk menulis entry kali nie. ( skema tak ayat ? hehe)

Wokey , kita teruskan.. Soooo ,
  • Firstly , aku x suka bila orang tu pemaksa . Bila orang tak maw tue , jgn la maw paksa2. Aku x suka bila wat satu keja tue lam kterpaksaan. Memang terus muka aku jd lain bila org wat aku camtu . keja yg di buat lam keterpaksaan tu pon jd x ikhlas, makanya , hasilnya jd x berkualiti.
  • Second , I hate backstabbing friend. Oh , bagai duri dalam daging diumpamakan. Depan kita dya baik , tapi bila d belakang kita, WOW! Paham2 ja la kan camna. 
  • Thirdly, aku x suka dikongkong. urrghh. seriously x suka. hidup aku bagai di penjara law camtu.
  • Then, aku x suka orang yg suka buruk sangka. 
  • Lastly, aku paling pantang & x suka kena M.A.R.A.H. Siapa la yg suka kena marah ne , suma org x suka kan. Law yg d marah tue sal benda yg logik bagi aku tue x pa , tapi , ne sal benda remeh pon maw marah2 orang. Huh , x suka , x suka. Law korang maw taw , aku bila marah , marah betol2 , pastu aku akn nangis pastu sal maw meredakan diri. Kawan2 , korang x pernah kan nampak aku marah? Haha , jgn la wat aku marah , naya kamu nnti. hehe



Baiklah , mesti korang borink kan baca entry aku ne. Haha , redah je laa. Kepada capa2 yg terasa , oh , x da niat pon maw sakitkan aty korang . salah silap tolong maafkan yerr. 
 Nitey , nite , nite blogger.



4 comments:

  1. Haha , da jg arr org agree ngn akuu.. ~ngee.. rndu ko caNie ! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mestilah agree! sma pndapat kan? hee, rindu kw jua bha bear.. masih g rsa brslh nhe x dpt stay sna ary tue :'(

      Delete
  2. yeaaaahhh . tida suka urg kongkong . banar tuuu ^^

    ReplyDelete

Meh kite komen