♥ Running Man Da Best ! ♥

Assalamualaikum & Selamat Malam Readers

Wah2 , malam ne aku nak crita ngan kamu semua sal Running Man !
Yes , Running Man? Tak kan tak taw? Alah , yang diorang kena bagi misi yg gila2 stiap episod tu.
Haha. Mungkin da sebahagian yg tak taw sal rancangan ne terutamanya bagi golongan yg anti korean~ngee~.  

Rugi taw law korang tak tengok. Memang best2 gilerrr ! Orang yang tak minat Korea pon boleh minat ngan Korea taw. Aku ngaku , dulu aku jahat, aku anti ngan Korea. Aku suka ejek2 kawan2 aku yg minat Korea , Last2 , aku sendiri yg terminat pula.  Hehe. Kebalikan ngan kita orang cakap. Padan muka kau, capa suru ejek2 ! haha

Okey2 , melalut pula. Di cni aku nak terangkan ngan korang yg belom tgk , atau anti ngan Korea. Janganla anti2. Tak baik taw ! Korang tgk lu RUNNING MAN ne , pasti akan membuatkan anda ketawa terbahak-bahak sampai gigi pon tercabut ! Haha , juz kidding.


Introducing..


Ahli2...


Running Man ! (^_^)


Eh ! katun la plak


Oh, ini gary nmanya . Selalu digandingkan ngan Ji hyo as Monday Couple !

Yang ne plak , Haroro atau lebih dikenali sbg Haha ( Muka dya ne wat aku ketawa saja )

Yu Jae Suk ! waa, ne pintar cket.

Haa , de gojes Ji hyo !

Jong kook a.k.a Lelaki kuasa.

Kwang Soo ! Pembelot@ Zirafah

Suk Jin ! Yang plg tua antara dorg

 Haa , korang taw da cket2 kan ? kan ? Tunggu apa lagi! Pegi buka youtube , tgk la episod running man !
Law korang da Astro Beyond  , pegi cenel One Hd 393. Ary Jumaat jam 11:50 malam. 
Selamat menonton !


♥ p/s: gambo2 suma dari Mr. Google

5 comments:

  1. Bear , sana kita . minat running man . siuk nieh . hha !

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best sgt2 ..haha
      ketawa2 ja meliat..

      Delete
  2. x penah lagi tgk cite ni.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengok la t. Best sgt2 taw !Saya jamin 100 % awk akn minat pastu ! Hehe

      Delete

Meh kite komen