✿ Blog pon ada berat ?✿

Assalamualaikun & Selamat Malam Readers


Ary ne aku nak update pula sal title kat atas tue. Haa , mesti da yg x taw kn.
Buat org yg da taw sal ne , diam2 jerr la. Hehe. Yg x taw pula , dengar bek2 ckap aku ne.

Law korang nak taw , blog kita ne pon da berat taw , bukan kita jerr.
Bila blog korang lambat sgt nak abis loading tue, haa, tu tanda2 nya blog anda BERAT !

Law blog kita berat , ianya mempengaruhi rakan2 blogger yg nak blogwalking d blog kita. Bila blog yg kita BW tue lmbt sgt , mesti korang rasa nak close tab tu terus kan ? kan? (',')
So , aku ada satu cara wat korang nak taw berapa kilogram berat blog korang ne. Hehe

Begini yerr... korang klik jerr link d bawah ne. 









No comments:

Post a Comment

Meh kite komen