✿Segmen : Pencarian Blogger Baru✿




Assalamualaikum & Selamat malam readers





Haa , nampak tak banner d atas ne , ary ne. aku maw join satu segmen dari Kak Niera kita ne,
iaitu 
  Segmen : Pencarian Blogger Baru . Capa nak join klik banner kat ats tue. 

 Memandangkan aku ne pon newbie lam bab2 blog ne , aku join la.
Korang yg tgh baca ne pon bleh juga join. manataw kot2 follower korang bertambah.


Tapi , da syaratnya taw. Syarat2nya ialah:

  • Blogger yang mempunyai follower tak mencecah 1000 orang
  • Follower blog AISYAH HUMAIRA' & PERWADAH
  • Buat entry ringkas dengan letak header blog Kak Niera dan link kan ke blog  AISYAH HUMAIRA'
  • Nyatakan jumlah follower semasa join segmen ini.

 ✿   Okey , kepada Kak Niera kita yg comel ne , saya ingin menyatakan bahawa
follower saya sekarang semasa menaip-naip ne sebanyak 69 orang.✿ ( cket jerr yg foolloo)

Roger & out ! hehe  









16 comments:

  1. tak malulah. datang main folo-folo sini. :)

    ReplyDelete
  2. dari segment sama.
    jom dtg k rumah sy lak. :)
    http://nuruliman723.blogspot.com/2012/12/segment-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  3. ey hoy.. yaya dtg dari segmen yang same.. done following you..=)

    http://yayamongekss.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  4. saya dari segmen yang sama..done follow awak..jemput datang blog kite ye.. :)

    ReplyDelete
  5. slm,,dri segmen same.done follow..follow balik k =D http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  6. Assalamua'laikum , saya dari segmen yang sama :)dah follow awak . jom singgah sini > http://storymorryfarrah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru-by-aisyah.html . syukran :) Salam Ukhwah

    ReplyDelete
  7. blogwalking sini...dr segmen yg sm...

    http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  8. salam …dari segment yang same^^good luck yer..^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/klik-banner-untuk-join-salam.html

    ReplyDelete
  9. Salam , azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama.. :)

    http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  10. dtg sini, dari segment yg sama. salam perkenalan...follow awak^^! http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/segment-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  11. salam.. hi.. ecah terjah dari segmen yang sama..

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    dikesempatan ni juga ecah nak jemput blogger-blogger sekalian untuk join segmen pertama ecah juga..
    jom share ur 2012 memory..klik >>

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  12. salam kenal senarai 8..
    datang komen dan follow sini,
    feel free to visit mine :)

    ReplyDelete
  13. dari segmen sama..done follow sini.

    http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  14. SALAM PERKENALAN :)
    Btw nice blog lorl ...

    + done follow ur blog

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  15. [NEW UPDATE]
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/eratkan-cinta-di-ulu-yam-selangor.html

    UTK PNGETHUAN ANDA, SENARAI BLOGGER BARU TELAH ADA. DAN SEGMEN TELAH PUN TAMAT! ANDA DIMINTA MENERJAH SEMUA PESRTA. :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/mereka-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  16. follow sini dari segmen yang sama :)

    jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete

Meh kite komen