Throwback Majlis Pentauliahan KOR SISPA 2016

Hai hai assalamualaikum semua ! 

Lama tak update blog ni, habuk pun tebal seinci hehe
Kali ni sis nak kongsi kegembiraan sis walaupun dah lewat nak post tapi nak share jugak.

Tahun lepas sis dah selamat ditauliahkan sebagai Leftenan Muda Pertahanan Awam. Alhamdulillah, All those efforts paid off! 
Sis berjaya bertahan dengan sunburn teruk, muka gelap, sakit kaki, peluh sepanjang kem dijalankan, Masyaallah tak terkira berapa baldi peluh. T.T 

Penat lelah sepanjang kursus dijalankan akhirnya berbaloi apabila sis ditauliah kn pd Ogos 2016 di UPSI. so, lepasni leh panggil Puan Nurul ek. hehehe gurau jek
so, sis nak share gambr sis sewaktu kursus sblm pentauliahan dan semasa tauliah . :) 

p/s: Kor Sispa USIM menyerlah sangat semasa latihan perbarisan. well, USIM hebat kawad kan. ceh, bangga sikit. 
Sekarang ni JPAM dah ditukar nama kepada APM.


let the photo do the talk.

ni semasa kursus intensif sebelum g tauliah kat UPSI.Ni mula dah muka hitam


Gambar sebelum gerak ke UPSI. Tamat latihan intensif di Pusat Latihan Pertahan Awam Seremban

Ni kat luar dewan lepas tamat penyampaian sijil pentauliahan yg
 di sampaikan oleh Dato Shahidan Kasim


















No comments:

Post a Comment

Meh kite komen