Vigil Pengakap Kelana..


Assalamualaikum readers and earthlings !


Alamak ! Nampaknya blog ne agak berhabuk , berdebu hama yerr setelah sekian lama tak update. =.=
Takpa2 , aku da sapu2 , bersihkan blog aku ne. korang bleh la singgah2 slalu. jagn malu2.

okey2 , back to ur topic , pada 22 februari yg lepas kami adakan aktiviti pengakap kelana laut yg pertama ,that's is Vigil !

VIGIL?? Mesti ramai yg tak taw kan.. Okey , ibu2 , bapak2  sekalian.. maksud vigil ne..
jeng, jeng,jeng! maksudnya UJIAN PENGENALAN DIRI. Dalam ujian ne , korang ditanya dgn macam2 soalan, tapiii, soalan dya secret taw.. tak leh gtaw, law nak taw jg , korang masuk la pengakap, n ambik vigil.

Banyak keistimewaan taw law korang masuk pengakap ne, pa lagi law korang banyak ikut dya punya aktiviti. best taw. wat pengetahuan suma , aku da lama sebenarnya join pengakap ne, tapi, jarang2 ikut perjumpaan tym skola.. hehe, nakal kn. jgn ikut taw perngai buruk ne.^^

okey la, aku malas maw cakap bnyak(pa kaitan bercakap ngan taip2 entry ne, ckp jerr la MALAS^^)
layan laa gambar2 tym kami vigil ne..






LIKE dis picz !

p/s: sekarang ne dilanda BATUK+ SELESEMA. Huhu. Doakan cepat sembuh yerr.
  BTW, da trial exam sok. ^^

1 comment:

  1. dik, beret x harusnya letak atas bahu, cara pakai beret juga perlu diperbaiki... sekadar nasihat...

    ReplyDelete

Meh kite komen